.....

Wednesday, April 6, 2011

sampai nyer hati awak...........

SHAHIR.....

gah nyer nama awak skrang..................
sikit pun awak xingat sy..................
kawan yg bnyak tolong awak sbelum awak jd artis.......
awak xpenah ingat langsung ke yg awak ade kwan baik???
ape yg sy buat slame ni, awak dah lupa ke?
sy sanggup tolong awak bile awak susah.....
sy bnyak abis kan masa sy tuk awak....biler awak sedih....
sy xpenah kesah pun biler sy kuarkan duit blanje awak.....ye la, awak kan slalu pau duit sy dulu...
sy bukan nak ungkit pasal duit 2, tp sy rase mcm xde nilai je persahabatan kite slame ni.
walau pun kite knal dulu scare xsngaje, ye la umah awak kan dkat ngan umah opah sy.... sy sanggup je dari melaka balik kampar, smate2 nak smbut hari jadi awak..... siap bli kan awak kek secret recipes lg....





 

kite ingat 2 fevret kek awak....mahal pun xpe..... time ari jadi sy, awak bg cup cake je.



sampai hati awak....da la kecik, xsedap plak 2…..tp xpe la, sy amik jugak....sy x ungkit pun tau.....sy ckap je.....
dulu mse awak nak pg audition AF mse kali pertama, awak ckap kat sy.....awak nak sy teman awak, awak suh sy tgu sampai awak abis audition ....walaupun baris org yg nak wat audition 2 panjang, tp sy xmengeluh pun. sy tgu jugak.. sy sanggup ponteng kelas chemistry sy smata2 nak teman awak....last2 awak xdapat pun AF mse 2...tp sy still support awak, sy tau awak sedih sbb xdpat. sy xpenah slah kan awak pun biler sy fail bnyak subjek, sbb sy slalu ponteng klas, biler awak suh sy teman awak pg mne2. sy bukan tuduh awak penyebab sy benti UNIKL dulu, sy xpenah ckap mcm 2. biler org tnye, sy ckap sy xpandai, sbb 2 kne benti. tp awak xpenah tau pun sume 2.
taun 2010 ri 2 awak ckap nak try lg skali.... awak suh sy teman kan lg skali....sy ikut kan je kehendak awak....tp mse 2 sy dah blajar tempat baru, KPM. tp kolej ni susah nak kuar, xmcm UNIKL dlu.sampai kan sy kne marah ngan warden sbb xde kat hostel slalu. ye la, sy tgu sampai awak abis audition AF. biler awak kuar je sy nampak awak nagis, ingtkan awak xdpat...rupa nyer awak dapat....alhamdulillah sngat...sy tumpang bangga tau jd kwan awak..
mse awak ngah siap2 nak g akademi, sy tlong2 awak kemas brang nak pg....muka awak happy sngat...dulu awak biase2 je kan, sy suka awak mcm 2........

 THANKS la sbb penah jd kawan baik sy, walaupun xsampai 5 taun........................ sy xkan ckap pape dah lau ade sape2 tnye pasal awak....sbb.....sy pun akan buat mcm ape yg awak buat kat sy...........
paling sy sakit hati, biler mse 2 awak ade mlsah, tibe2 je awak cari sy, sy tau awak xcident mse 2. mak awak, ibu hani yg bgtau. rupa rupa nye, mse 2 awak nak jumpa sy sbb nak pinjam lappy sy, sbb lappy awak rosak. sy ikutkan je.... mse 2, sy dah mcm xknal awak....ble sy nak ambik pix awak, awak marah sy....sy pelik, bukan sy nak letak kat mne2 pun ,sy yg nak simpan.....
ni la last pic yg sy ambik..... lau sy tngok balik pix ni, sy sedih jer....ble awak balik bandar baru sy nampak awak naik kreta ibu hani...avanza, siap lalu tepi sy lg....ble sy msg, awak xblas pun...xpe la....sy kol pun awak xangkat. sy rase mungkin 2 ending frenship kite........... mse kat kl 2, sy tau awak ade wat show....sy follow je awak, tp awak wat2 xknal sy pun...sikit pun awak xpandang sy....alahai....ape la........

SEDIH NYER........ASAL, awak mcm da benci sy???????          SBB AWAK DA FAMOUS ERKK........sbb 2 lupa sy, sbb 2 xpandang sy dah...........SBB 2 XKNAL SY DAH?........ mcm 2???? ATAU PUN ADE SBB LAIN???

sedih nyer hati sy..........................................


TP
DARI AWAL LG SY DAH TAU SUME NI AKAN JD................BECOZ U NEVER KNOW WHO I I'M............... ITS OK.....................LALALALA............AS LONG AS I KNOW U...... KIKIKIIKI

semudah abc................haishhhh menipu jerk.............lalala

2 comments:

  1. hehehe....sy ni mkn kerepek bnyak...2 yg kuat merepek....ngeeee

    ReplyDelete

jerit kuat2 lau suka tau.....lalalala